Iskustvo i inovativnost kao jamstvo vrhunske usluge.

Dinsar - tri desetljeća izvrsnosti u tekstilnoj proizvodnji, spajajući modernu tehnologiju i stručnost za vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo klijenata diljem Europe

Garancija kvalitete

Dinsar već više od 30 godina nudi cjelovitu uslugu proizvodnje tekstilnih proizvoda – od krojenja i šivanja preko tiska do veza širokog raspona različitih proizvoda. Moderna tehnologija i iskusan tim stručnjaka rezultiraju vrhunskom kvalitetom, brzom isporukom i velikim proizvodnim kapacitetima kojima pokrivamo sve vaše potrebe.

Kontinuiran i stabilan rast kroz godine omogućio nam je otvaranje vlastitog prostora na više od 600 kvadratnih metara, kao i daljnje ulaganje u edukaciju i proširenje stručnog tima, kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi samo najbolju uslugu. 

Osim niza uspješnih projekata i zadovoljnih klijenata u posljednja tri desetljeća, o našem radu dodatno svjedoči i A certifikat bonitetne izvrsnosti, koji dodatno potvrđuje status pouzdanog poslovnog partnera.

Što i kako radimo

Od tiska do veza

U proizvodnom procesu koristimo najmoderniju tehnologiju te pratimo posljednja tehnička dostignuća u tiskarskoj industriji kako bi finalni proizvod bio vrhunske kvalitete. Osim vlastitog tima, kontinuiramo ulažemo i u proizvodni pogon, koji čine strojevi najnovije generacije.

  1. Krojenje i šivanje
    Krojenje i šivanje svih tekstilnih proizvoda odvija se na najsuvremenijim strojevima za tu namjenu.
  2. Tisak
    Stroj za tisak M&R s tunelom za sušenje, 12 radnih mjesta i 10 boja, velikog kapaciteta, omogućuje nam preciznost u radu i visoku kvalitetu tiska.
  3. Štik (vez)
    U radu koristimo stroj Tajima s 12 glava vrhunske kvalitete, softver za izradu programa za štik.
Tri desetljeća rada, nebrojeni zadovoljni klijenti

Dugogodišnje suradnje kao jamstvo zadovoljstva

Zadovoljstvo klijenata naša je najveća nagrada i potvrda kvalitete onoga što radimo. Osim na domaćem, prisutni smo i na regionalnom i europskom tržištu s izvozom naših proizvoda.

Uz niz domaćih kompanija, poput Jamnice, Zvijezde, Croduxa, Leda i drugih, već 15 godina ostvarujemo uspješnu suradnju s Hrvatskom rukometnom reprezentacijom, koju kompletno opremamo za domaća i inozemna natjecanja.